Serbian (Latin)English (United Kingdom)
Blue Joomla Templates
PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 15 januar 2018 08:19

OBAVJEŠTENJE

 

Obavještavamo Vas da Savez računovođa i revizora Republike Srpske organizuje seminar Izrada godišnjeg finansijskog izvještaja za pravna lica u Republici Srpskoj i Brčko Distriktu i novine u poreskim propisima”. U skladu sa članom 4. Pravilnika o profesionalnoj kontinuiranoj edukaciji i licenciranju ovlašćenih procjenjivača, nosioci zvanja "Ovlašćeni procjenjivač" prisustvom ovom seminaru ostvaruju 4 boda (ekvivalentne obrazovne jedinice).

Prisustvom navedenom seminaru, nosiocima profesionalno-stručnih zvanja Saveza računovođa i revizora RS istovremeno se priznaju bodovi za zvanje "Ovlašćeni procjenjivač", s tim da u Savezu ostvaruju 7 (sedam) bodova, a u Udruženju ovlašćenih procjenjivača u BiH 4 (četiri) boda.

Lica koja ne posjeduju neko od zvanja Saveza, već samo zvanje "Ovlašćeni procjenjivač", prisustvom ovom seminaru ostvaruju 4 boda (ekvivalentne obrazovne jedinice) u Udruženju ovlašćenih procjenjivača u BiH.

 

Program i raspored održavanja seminara možete preuzeti ovdje.

 
PDF Štampa El. pošta
utorak, 12 decembar 2017 09:33
OBAVJEŠTENJE O KONTINUIRANOJ PROFESIONALNOJ EDUKACIJI
OVLAŠĆENIH PROCJENJIVAČA

ANALIZA VRIJEDNOSTI PREDUZEĆA
-teorija i tehnike vrednovanja-

Seminar će se održati 22. i 23. decembra 2017. godine na Ekonomskom fakultetu u Banjaluci. Prijavu i program seminara možete preuzeti ovdje.

 
PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 13 novembar 2017 10:28
UDRUŽENJE OVLAŠĆENIH PROCJENJIVAČA U BIH
PRIMLJENO JE U PUNOPRAVNO ČLANSTVO
EVROPSKE GRUPE PROCJENJIVAČKIH UDRUŽENJA (TEGoVA)

Rezultat slika za tegova
Udruženje ovlašćenih procjenjivača u BiH krajem marta ove godine kompletiralo je i podnijelo aplikaciju za prijem u Evropsku grupu asocijacija iz oblasti procjenje, TEGOVA (The European Group of Valuers Association). Na godišnjoj redovnoj sjednici Skupštine TEGOVA održanoj 20.10.2017. godine u Marseju Udruženje ovlašćenih procjenjivača u BiH postalo je član ove najveće asocijacije iz oblasti procjene vrijednosti u Evropi.

http://www.tegova.org/en/p4912ab00f1da3?m=p59c4f2a726ac1 - Link

 
free pokerfree poker