Serbian (Latin)English (United Kingdom)
Blue Joomla Templates
PDF Štampa El. pošta
četvrtak, 19 januar 2017 11:57

OBAVJEŠTENJE

 

Obavještavamo Vas da Savez računovođa i revizora Republike Srpske organizuje seminar "Izrada godišnjeg finansijskog izvještaja za pravna lica u Republici Srpskoj i aktuelnosti vezane za izmjene u poreskim propisima Republike Srpske". U skladu sa članom 4. Pravilnika o profesionalnoj kontinuiranoj edukaciji i licenciranju ovlašćenih procjenjivača, nosioci zvanja "Ovlašćeni procjenjivač" prisustvom ovom seminaru ostvaruju 4 boda (ekvivalentne obrazovne jedinice).

Prisustvom navedenom seminaru, nosiocima profesionalno-stručnih zvanja Saveza računovođa i revizora RS istovremeno se priznaju bodovi za zvanje "Ovlašćeni procjenjivač", s tim da u Savezu ostvaruju 7 (sedam) bodova, a u Udruženju ovlašćenih procjenjivača u BiH 4 (četiri) boda.

Lica koja ne posjeduju neko od zvanja Saveza, već samo zvanje "Ovlašćeni procjenjivač", prisustvom ovom seminaru ostvaruju 4 boda (ekvivalentne obrazovne jedinice) u Udruženju ovlašćenih procjenjivača u BiH.

Program i raspored održavanja seminara možete preuzeti ovdje.

 
PDF Štampa El. pošta
petak, 02 decembar 2016 13:00

Na osnovu Statuta Udruženja i člana 24. Pravilnika o uslovima sticanja sertifikata ovlašćenog procjenjivača, u sklopu aktivnosti redovne godišnje kontinuirane edukacije Udruženje ovlašćenih procjenjivača u BiH organizuje 

SEMINAR
pod nazivom

MEĐUNARODNI STANDARDI VREDNOVANJA - 2017 (IVS 2017)

koji se odnosi na izmjene i novine u novoj verziji standarda. Seminar će se održati 16. i 17. decembra 2016. godine u Banjoj Luci u hotelu Jelena. Predavanja će održati Karen Lušnic predstavnik Instituta ovlašćenih revizora Slovenije, inače nosilac ASA (American Society of Appraisers) sertifikata i član Savjetodavnog foruma pri IVSC (International Valuation Standards Council). Nosioci sertifikata Udruženja učešćem na seminaru ostvaruju 8 (osam) bodova u skladu sa Pravilnikom o profesionalnoj kontinuiranoj edukaciji i licenciranju ovlašćenih procjenjivača. 
 
free pokerfree poker